Tack för en fantastisk valrörelse

Tillsammans har vi skapat en valrörelse med många möten, samtal och roliga stunder. Vi har synts runt om i länets alla kommuner.

Vi har samtalat med över 37 000 människor i Jämtlands län och vi har värvat över 200 medlemmar.

Detta har varit möjligt tack vare alla er som valt att lägga er tid på att tillsammans stärka partiet. Vi är över 150 personer som ideellt arbetat för det socialdemokratiska partiet i Jämtland och Härjedalen och som sett till att våra budskap har kommit många till del.

Vi har haft ett starkt ungdomsförbund som stärkt oss och som gjort socialdemokratin synlig för länets ungdomar. SSU har jobbat dygnet runt, de har pratat med folk, bladat brevlådor, ringt förstagångsväljare och affischerat. Deras insats är värd en extra applåd.

Tillsammans gick vi till val på en politik för de många. En politik för en starkare välfärd, fler i arbete och ett tryggare Sverige. I länet ser vi att vi inte når hela vägen fram. Vi kan konstatera att Centerpartiet gör ett riktigt bra val och vi gratulerar dem till detta.

Nu ska vi stärka partiet, vi ska värva medlemmar och vi ska se till att fler kan komma in i partiet, in i politiken och ta del i det demokratiska arbetet. Vi vet att vi är starkast när vi håller ihop och när vi är många. Tillsammans bygger vi ett starkare parti och ett bättre samhälle.

Anna-Caren Sätherberg
Ordförande Socialdemokraterna Jämtlands län

facebook Twitter Email