Socialdemokraterna i Jämtlands län söker politisk sekreterare

Vi söker dig som vill vara med och utveckla den socialdemokratiska politiken och kommunikationen i Jämtlands län.

Du kommer arbeta nära de förtroendevalda i region Jämtland Härjedalen och våra två socialdemokratiska riksdagsledamöter från Jämtlands län. En stor och viktig del i arbetet handlar om att bistå de förtroendevalda att göra strategiska avväganden gällande politik och kommunikation samt arbeta med framtagande av underlag till debattartiklar, annons- & kampanjmaterial samt innehåll i sociala medier.

Som politisk sekreterare ska du ha lätt att tillgodogöra dig information skriftligt och muntligt, ha förmågan att producera texter för olika målgrupper samt ha vana av att hantera mediakontakter. Du ska kunna göra politiska avväganden och förmå finna frågor och områden som är av intresse att kommunicera. Arbetet är omfattande och kräver att du är flexibel och strukturerad. Du behöver arbeta projektinriktat. Arbetet innebär även oreglerad arbetstid samt perioder med hög arbetsbelastning. Som politisk sekreterare är du en del av det lag som vinner valet 2022. Du är underställd partidistriktets 1:e ombudsman.

I korthet söker vi dig som:

  • Delar de socialdemokratiska värderingarna
  • Brinner för att stärka och utveckla den socialdemokratiska politiken.
  • Har förmågan att göra strategiska politiska avväganden.
  • Har förmågan att skapa engagemang i din omgivning och vara ett konsultativt stöd till förtroendevalda.
  • Har administrativ och organisatorisk förmåga.
  • Har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
  • Har B-körkort
  • Har vana av att producera innehåll i social media

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse. 6 månaders provanställning tillämpas.

Du är välkommen med din ansökan senast den 24/5 2019. Ansökan med CV och personligt brev skickas till [email protected]emokraterna.se. Skriv ”Ansökan Politisk sekreterare” i ämnesraden.

 

För ytterligare information:

Anton Hammar, 1:e ombudsman, 073-047 16 42

facebook Twitter Email